IMPORTANT! Mai aveți mai puțin de două săptămâni pentru plata taxei locului de parcare

1536

Proprietarii autovehiculelor din Sectorul 4 al Capitalei, care vor să aibă în continuare asigurat locul de parcare de reședință, mai au la dispoziție doar câteva zile pentru a achita contravaloarea utilizării acestuia.

 

Astfel, potrivit Regulamentului privind parcările de reședință, cei care până la data prezentei, nu și-au plătit taxa pentru parcare, pot face acest lucru până la finalul lunii martie.

Pentru aceasta, contribuabilii  au la dispoziţie următoarele modalităţi de plată:

ONLINE, PE SITE-UL https://www.mobilitateurbana4.ro/, unde plata poate fi efectuată prin introducerea CNP-ului.

PRIN 100 DE STAȚII DIN REȚEAUA WESTACO, serviciu disponibil în toate benzinăriile OMV, dar şi în benzinăriile selectate Petrom din România. Lista locaţiilor în care serviciul Westaco Express este disponibil poate fi consultată la următorul link:  https://www.westaco.com/locations-asl/

Citește și: O nouă structură a Direcției Generale de Poliție Locală sector 4 – Patrula Stradală. Ce riscă șoferii!

PRIN PESTE 3.700 DE AUTOMATE DIN REȚEAUA SELFPAY, staţii de plată care se găsesc în majoritatea marilor centre comerciale, hypermarketuri şi la care plata poate fi efectuată prin introducerea CNP-ului.

Taxa pentru locul de parcare de reşedintă aferentă anului în curs trebuie achitatată până la data de 31 martie. Neplata taxei până la această dată  duce la rezilierea automată a contractului pentru locul de parcare. Spre deosebire de anii precedenţi, plata nu se mai face la Direcţia de Taxe şi Impozite Locale Sector 4, ci prin metodele menţionate mai sus.

Conform tarifelor stabilite de autoritatea locală, taxele pentru închirierea unui loc de parcare de reședință sunt diferențiate în funcție de zona în care se află parcajul, astfel:

Zona fiscală Tarif/zi Tarif pe an

Zona fiscală 1 0,21 lei/zi 77 lei/an

Zona fiscală 2 0,16 lei/zi 59 lei/an

Zona fiscală 3 0,13 lei/zi 48 lei/an

Zona fiscală 4 0,10 lei/zi 37 lei/an