Grecii de la Aktor şi Somet au intrat în competiţia pentru construirea unei noi staţii de metrou în Sectorul 4. VIDEO

1297

Primăria Sectorului 4 a primit două oferte la licitaţia pentru construirea staţiei de metrou Berceni Centură. Astfel, pentru contractul estimat la 138 de milioane de lei se luptă grecii de la Aktor şi firma românească Somet.

Primăria Sectorului 4 a deschis marți ofertele depuse la licitația pentru construirea unei noi stații pe Magistrala 2 Pipera – Berceni.

Lista ofertanţilor publicată, include:

-Aktor – Institutul de Cercetări în Construcţii Incertrans

-Somet – Uti Grup – Tiab – Construcţii Erbaşu

Citește și: Amendă și impozitarea cu 500% pentru proprietarii care nu-și îngrijesc terenurile! Anunțul făcut de Primarul Sectorului 4

Somet a lucrat de-a lungul timpului la mai multe staţii de metrou din Bucureşti, precum Laminorului, Străuleşti, Anghel Saligny, Jiului. Licitaţia pentru noua staţie de metrou de la capătul Magistralei 2 dinspre Berceni a fost lansată pe 2 octombrie.

Proiectul de investiţii pentru edificarea unei staţii de metrou la nivel suprateran situată între staţia de metrou Berceni şi Şoseaua de Centură este derulat de Asocierea de autorităţi contractante formată conform art.4 din Legea nr. 98/2016 / art. Legea 99/2016, după caz, dintre Sectorul 4 al Municipiului Bucureşti, în calitate de lider de asociere şi Societatea de Transport cu Metroul Bucureşti “Metrorex” S.A., în calitate de membru al asocierii.

În cadrul asocierii de autorităţi contractante, liderul asocierii, Sectorul 4 al Municipiului Bucureşti va asigura finanţarea, proiectarea şi edificarea obiectivului de investiţii. Durata de execuţie a achiziţiei “Elaborare Proiect Tehnic şi execuţie lucrări pentru edificarea unei staţii de metrou la nivel suprateran situată între staţia de metrou Berceni şi Şoseaua de Centură” este de 24 de luni.