UPDATE: A fost găsită maşina care a lovit o fetiţă pe o trecere de pietoni în Capitală.

1130
masina accident luica

Update:

„Ieri (vineri – n.r.), în jurul prânzului, în urma unui complex de activități investigative, autoturismul a fost depistat pe o strada din sectorul 2 (Piața Delfinului – n.r.). S-a efectuat cercetarea autovehiculului, timp în care alte echipe de polițiști continuau verificarile în vederea depistării persoanei care l-a condus. În acest mod a fost identificat bărbatul de 47 de ani, care a fost condus la audieri și ulterior reținut”, potrivit Brigăzii Rutiere.

Fetița de 10 ani lovită joi pe trecerea de pietoni de pe strada Luică este în afara pericolului, a fost externată din spital, însa va mai ramane o perioadă imobilizată din cauza traumatismelor, având o fractură de gambă și o contuzie toraco-abdominală.

Polițiştii au identificat, vineri, autoturismul implicat joi într-un accident de circulaţie pe strada Luica din Capitală în urma căruia o fetiţă de 10 ani a fost lovită pe trecerea de pietoni şi apoi a ajuns în stare gravă la spital. Şoferul a fugit de la locul accidentului şi nu a fost încă prins.

Cercetările şi verificările au fost îngreunate de faptul că autoturismul a fost vândut de mai multe ori fără a fi întocmite documentele de înmatriculare de către persoanele care au intrat în posesia acestuia, precizează Brigada Rutieră a Capitalei, surse precizând că până acum autoturismul a fost vândut de 7 ori, ceea ce face foarte dificilă descoperirea şoferului care conducea maşina la momentul accidentului.

Citește și: Fetiță accidentată pe o trecere de pietoni pe strada Luică în Capitală. Șoferul a fugit

Surse judiciare au precizat pentru MEDIAFAX că agenţii au strâns informaţii despre autoturismul implicat în accident în urma vizionării unor imagini surprinse de o cameră de supraveghere din zonă. Astfel, din primele verificări rezultă că şoferul vinovat de producerea evenimenimentului rutier conducea un autoturism marca Peugeot 407 înmatriculat cu numere de leasing.

O fetiţă în vârstă de 10 ani a fost accidentată grav, joi pe strada Luica din Capitală, şoferul autoturismului fugind de la locul faptei. Reprezentanţii Brigăzii de Poliţie Rutieră au precizat că, din primele cercetări, conducătorul auto nu ar fi acordat prioritate fetiţei la trecerea de pietoni. După ce a lovit-o, şoferul a fugit, iar copilul a ajuns la spital suferind fracturi la un picior. În prezent starea ei este stabilă, diagnosticul fiind cel de fractură de gambă şi contuzie toraco-abdominală.