Dotări de ultimă generație pentru școlile din Sectorul 4! Primarul Daniel Băluță a semnat astăzi contractul de finanțare

1027

Sectorul 4 al Municipiului București demonstrează încă o dată că se poate! După ce a accesat cei mai mulți bani din PNRR pentru eficientizarea energetică a blocurilor de locuințe și a clădirilor în care funcționează unități de învățământ, comunitatea Sectorului 4 va primi în perioada de urmează fonduri nerambursabile în valoare de 84.230.328 milioane de lei.

Pentru suma menționată mai sus, Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a semnat, astăzi, contractul de finanțare, în cadrul unui eveniment organizat la Palatul Victoria.

CITEȘTE ȘI: Restricții de circulație la Eroii Revoluției! Se modifică și traseele unor tramvaie care circulă în zonă!

Banii vor fi folosiți pentru dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale de ultimă generație a unităților de învățământ preuniversitar din Sectorul 4.

Reamintim faptul că Sectorul 4 al Municipiului București este campion absolut la accesarea fondurilor din PNRR. Nu mai puțin de 260 de milioane de euro au fost accesate pentru anveloparea a peste 201 blocuri, adică 80% din banii disponibili la nivel național.

”Investițiile în infrastructura școlară reprezintă temelia pe care putem construi viitorul copiilor noștri. Mă bucur că am reușit să aducem în Sectorul 4, aproximativ 85 de milioane de lei, din PNRR. Cu această sumă vom reuși să dotăm cu tot ceea ce trebuie, cu mobilier și echipamente digitale, școlile din sectorul nostru”, a declarat Daniel Băluță, Primarul Sectorului 4, conform unui comunicat al primăriei.