De luni, Primăria Sectorului 4 asigură monitorizarea Parcului Natural Văcărești

905

Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei, a anunţat că şase agenţi de pază şi doi poliţişti locali vor asigura paza la Parcul Naţional Văcăreşti.

„Am suplimentat efectivele de pază la Parcul Natural Văcăreşti. De luni, 20 iunie, patrule formate din agenţi de pază şi poliţişti locali vor monitoriza parcul, pentru a ne asigura că nu mai au loc incendii sau alte incidente care să afecteze flora şi fauna deltei. Este vorba de şase agenţi de pază asiguraţi de primăria sectorului 4 şi doi poliţişti locali de la Direcţia Generală de Poliţie Locală şi Control a Primăriei Capitalei”, a scris edilul general pe Facebook.

Citește și: Restricții de circulație în București, în acest weekend, pentru „Străzi deschise” și alte evenimente

El a menţionat că, în paralel, are loc și o analiză pentru identificarea locurilor în care vor fi amplasate camerele video, dar şi procedura de angajare a rangerilor pentru parc.

„Am preluat în administrare Parcul Natural Văcăreşti la sfârşitul anului trecut, ne dorim să conservăm acest spaţiu şi să-l redăm pasionaţilor de natură, fără clădiri, terase sau spaţii de distracţie”, a precizat Nicuşor Dan.