Daniel Băluță a fost reales președinte al Organizației PSD Sector 4

2058

În cadrul conferinței de alegeri a Organizației PSD Sector 4, desfășurate luni seara, Daniel Băluță a fost reales în funcția de președinte. De asemenea, în funcția de prim-vicepreședinte a fost aleasă Nicoleta Matilda Goleac, deputat PSD. La întrunire au participat circa 200 de membri, dar și lideri la nivel național din cadrul partidului, printre care Gabriela Firea și Sorin Grindeanu.

Primarul Sectorului 4, considerat a fi unul dintre cei mai performanți edili social democrați și, totodată, cel mai gospodar primar din București i-a convins pe cei aproximativ 200 de delegați prezenți la conferința de alegeri că împreună pot transforma Sectorul 4 în ”capitala Bucureștiului”, fapt pentru care aceștia au validat, în unanimitate, și lista celor 14 vicepreședinți care îl vor sprijini în acest demers. Lista a fost deschisă, în calitate de prim-vicepreședinte, de deputatul social-democrat Nicoleta Matilda Goleac.

Seria discursurilor a fost deschisă de ministrul Gabriela Firea, prim-vicepreședinte PSD și totodată președinte al PSD București. Oficialul a punctat forța echipei social-democrate de la Sectorul 4, care în ultimii ani a dovedit că se poate ca administrația și politica să își dea mâna în folosul oamenilor.

La fel, și ministrul Sorin Grindeanu, prim-vicepreședintele PSD, a adus în discuție pragmatismul social-democraților conduși de Daniel Băluță, care, în ciuda tuturor opozițiilor, a reușit să pună oamenii pe primul loc și să implementeze proiecte ample de dezvoltare a comunității.

Citește și: Lucrările la Pasajul rutier Unirii au depășit pragul de 50%

După vot, vizibil emoționat, Daniel Băluță a declarat că va fi și mai aproape de oameni și de dorințele acestora și va face tot posibilul ca Sectorul 4 să devină cea mai modernă și frumoasă zonă a Capitalei.

”Vă mulțumesc din suflet pentru votul acordat. Îi mulțumesc familiei, soției, fratelui meu, fetiței mele, părinților mei le mulțumesc pentru că au fost cu toții alături de mine. Ultimii ani petrecuți în funcția de primar mi-au arătat faptul că trebuie să mă aplec asupra oamenilor și să mă zbat și mai mult să găsesc și să le ofer soluții pentru un trai mai bun. Sectorul 4 a devenit mai modern, dar suntem încă la început de drum, mai avem multe de făcut. Sectorul 4 are nevoie de mai multe pasaje, mai multe blocuri reabilitate, mai multe unități de învățământ moderne, mai multe spitale”, a declarat Daniel Băluță, președintele reales al Organizației PSD Sector 4.

În urma alegerilor de luni, Biroul de conducere al Organizației PSD Sector 4 se prezintă astfel:

Președinte :
BĂLUȚĂ DANIEL
Prim-vicepreședinte:
GOLEAC NICOLETA MATILDA
Vicepreședinți:
TROCAN GEORGE ANDREI
ZAHORTEA IRINA
SIMA ANDREI GEORGE
POPESCU GEORGETA
BALMUȘ MIRCEA
PETCU DANIELA GABRIELA
FLUERICI LAURENTIU IOAN
GRIGORE CARMEN FLORENTINA
DRINCEANU VLAD
DIBA FLORICA
DRĂGHICESCU TEODOSIE
STANCU ELENA
CEACÎR SORIN IOAN
SAV ALEXANDRA

 

,