Cum va arăta noua maternitate pe care o construiește Sectorul 4 în curtea Spitalului Sf. Ioan

5647

În urmă cu câteva zile, Sectorul 4 al Municipiului București a ridicat în SICAP procedura de licitație publică pentru proiectarea și execuția Maternității Bucur, aflată sub jurisdicția Spitalului Sf. Ioan.

Anunțul a fost confirmat și de către Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, care a prezentat și primele imagini cu machete viitoarei unități medicale.

Citește și: Nicușor Dan și un angajat al PMB, denunțați la DNA!

Spitalul de Stomatologie, aflat în pragul inaugurării, nu este singurul obiectiv de infrastructură medicală asumat de către Sectorul 4. În prezent, au demarat formalitățile pentru construirea unei noi unități medicale de elită.

”Așa va arăta noua maternitate pe care comunitatea Sectorului 4 o va construi în curtea Spitalului Sf. Ioan. Trei secții de obstetrică-ginecologie, o secție de neonatologie și una de Terapie Intensivă. În total, 166 de paturi. La acestea se vor adăuga un bloc operator, cu patru săli de operație, un bloc de nașteri, ambulatoriu, laborator de analize, dar și farmacie. În acest moment, Sectorul 4 al Municipiului București are în derulare, în Sistemul de Achiziții Publice (SICAP), o procedură de licitație publică pentru proiectarea și execuția noii unități medicale”, este anunțul făcut pe pagina sa de socializare, de către Daniel Băluță, primarul Sectorului 4.

Ansamblul, situat pe șoseaua Vitan Bârzești nr. 13 este proiectat a fi compus din două clădiri cu regim de înălţime S+P+3E, respectiv S+P+4E.