Ciolacu, laude pentru Daniel Băluță: Un primar cu viziune. Ca să păstrăm românii în țară trebuie să venim cu servicii de calitate

1659

Marcel Ciolacu, președintele PSD, l-a lăudat luni pe Daniel Băluță, primarul Sectorului 4 din București, despre care a spus că ”e un primar cu viziune și inițiativă”.

El a spus e nevoie de un astfel de primar și la primăria generală a Capitalei și a adăugat că ”nu e nevoie de alocații, ci de servicii de calitate” pentru a păstra românii în țară, conform G4Media.ro.

Citește și: STB anunță restricții de circulaţie în Piaţa Eroii Revoluţiei, în weekend, timp de două luni

”Daniel Băluță e un primar cu viziune, găsesc asta și la sectorul 3, și mai nou la sectorul 5. Dacă am fi avut și primar general cu viziune și să poată colabora cu toți primarii de sector, indiferent de culorile politice, atunci lucrurile s-ar fi grăbit și ar fi intrat într-o altă dinamică. Nu vor rămâne românii în țară dacă nu le creăm o bază și nu au servicii publice de nivelul celor din UE. Aici e toată miza, ca plusvaloarea să rămână în România. Nu trebuie să venim cu alocații în mod special, trebuie să venim cu servicii”, a spus Ciolacu.

Premierul a participat luni la inaugurarea noului Amfiteatru al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, construit cu ajutorul Primăriei Sectorului 4.

Săptămâna trecută, Marcel Ciolacu a declarat la Digi24 că există o decizie în acest moment, care nu a fost schimbată, potrivit căreia Gabriela Firea este candidatul PSD la Primăria București. El a adăugat însă că „după alegerile parlamentare, o să hotărâm, alături de colegii mei, candidații de la locale”.