Bunuri contrafăcute de 6,5 milioane lei confiscate la un complex comercial din sectorul 4

1433

Polițiștii din Bucureşti au confiscat, duminică, 11 decembrie, peste 17.000 de bunuri contrafăcute, în valoare de 6,5 milioane de lei, în urma unor percheziții făcute la un centru comercial din Sectorul 4.

Poliţiştii au efectuat 88 de percheziții în complexul comercial Autovit, din sectorul 4, pe linia combaterii comercializării de produse falsificate. În urma verificărilor, aceștia au descoperit produse contrafăcute ascunse într-un perete fals.

Citește și: Tramvaiele Imperio au ieșit pe traseu! Din cele 15 puse în circulație, doar unul s-a defectat în prima zi

Unul dintre vânzători se încuiase în magazin și a deschis de bunăvoie magazinul abia când polițiștii urmau să spargă ușa. Angajatul a desfăcut singur zidul fals al magazinului când mascații au vrut să îl spargă, observând că magazinul era mai scurt în lungime în interiorul său, comparativ cu exteriorul.

Verificări au avut loc și la depozitele operatorilor economici. Astăzi, 11 decembrie 2022, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București desfășoară o acțiune într-un complex comercial, pe linia combaterii comercializării de produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”, au transmis reprezentanții Poliției Capitalei într-un comunicat de presă.
Perchezițiile au vizat complexul comercial Autovit, recunoscut ca un loc unde mai multe firme pun la vânzare haine și produse alimentare contrafăcute. Polițiștii alături de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi din cadrul D.G.J.M.B. au descoperit produse falsificate ascunse într-un perete fals într-unul dintre magazine. Mii de fake-uri de la Burberry, Gucci sau Louis Vuitton au fost confiscate în raidul Poliţiei. Au fost constatate 120 de infracțiuni.

Activitatea s-a desfășurat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.