Accident grav pe Bulevardul Regina Maria, cu 5 victime. Un autobuz și un taxi s-au ciocnit violent

989

Grav accident rutier în Bucureşti. Un taxi a fost spulberat de un autobuz STB. O persoană a murit şi alte patru au fost rănite.

Accidentul rutier s-a petrecut sâmbătă seară în Bucureşti, în jurul orei 22:45, pe bulevardul Regina Maria, între un autoturism şi autobuz STB, în urma căruia au rezultat cinci victime. Autoturismul care transporta cele cinci persoane a luat foc la scurt timp după impactul cu autobuzul STB.

Citește și: Restricții de circulație în Piața Constituției, până la final de decembrie, pentru Târgul de Crăciun

La faţa locului au ajuns şase echipaje SMURD, două autospeciale de stingere şi un echipaj de descarcerare. Medicii au găsit 3 persoane conștiente şi 2 inconștiente, pasageri în autoturism. Din păcate, șoferul taxiului nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, iar medicii au declarat decesul. Cei patru pasageri aflați în autoturism au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

În autobuzul STB nu erau călători, iar şoferul nu s-a ales cu răni. Traficul rutier a fost restricționat pe bd.Regina Maria, dinspre str. 11 Iunie către șoș.Viilor, pe ambele sensuri de deplasare, pentru ca operațiunile de stingere a incendiului și salvare a victimelor să fie desfășurate în siguranță.

Potrivit primelor informații, șoferul taxiului ar fi pierdut controlul volanului și ar fi ciocnit frontal, violent, autobuzul STB care circula în mod regulamentar pe sensul opus de mers. În prezent au loc verificări pentru a se descoperi cauzele și condițiile precise în care acest accident s-a petrecut.