Accident ca în filmele cu proști: unul a intrat în perete, altul s-a oprit să se uite și un altul i-a luat în plin pe cei doi!

1260

Trei mașini au fost implicate într-un accident rutier care a avut loc în Pasajul Unirii din Bucureşti, în noaptea de marți spre miercuri, după ce una dintre ele s-a lovit de pereţii despărţitori ai pasajului.

În urma accidentului, patru persoane au fost rănite – şoferii celor trei autoturisme şi o pasageră din prima maşină.

Citește și: Primăria Municipiului București, sancționată contravențional de către polițiștii locali ai Sectorului 4

Accidentul s-a petrecut ca în filmele cu proști. Un autovehicul condus de către un bărbat în vârstă de 24 de ani, care se deplasa în Pasajul Unirii, dinspre Piaţa Universității spre Mărășești, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu parapeţii despărţitori ai pasajului, autoturismul ramânând imobilizat în banda a doua de circulaţie. Imediat după producerea evenimentului, un alt participant la trafic a oprit autovehiculul pe care îl conducea, pe prima bandă de circulaţie, în paralel cu autovehiculul avariat, pentru a vedea ce s-a întâmplat, moment în care un al treilea vehicul condus de un bărbat în vârstă de 20 de ani, care se deplasa în aceeaşi direcţie de mers, a venit în viteză și a intrat în coliziune cu autoturismele oprite. În urma impactului a fost lovită o persoană aflată pe partea carosabilă.

Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele indicate fiind zero.