A început procedura de licitație publică pentru închirierea spațiilor comerciale din Piața Norilor

1015

Sectorul 4 a Municipiului București a început astăzi, 02 martie a.c, procedura de licitație publică în vederea închirierii spațiilor comerciale disponibile în noua clădire a Pieței Norilor din cartierul Tineretului. 

În total, sunt scoase la licitație 11 spații comerciale, cu suprafețe cuprinse între 19 mp și 108 mp, cu funcțiuni mixte – măcelărie, pescărie, brutărie, brânzeturi, vinărie. Suprafața totală de închiriat este de peste 630 de metri pătrați și este situată pe lateralul platoului de aproximativ 700 de metri pătrați, pe care vor fi așezate tarabele pentru legume și fructe.

Citește și: PUZ-urile Sector 2 și 4 au intrat în vigoare! Culisele dublei înfrângeri suferite de Nicușor Dan, explicate de urbanistul Alexandru Pânișoară

Comercianții interesați să își desfășoare activitatea în noua clădire a Complexului Agroalimentar Piața Norilor pot achiziționa în intervalul 02 martie – 15 martie a.c., caietul de sarcini, ce cuprinde informații referitoare la documentația precum și la modalitatea de atribuire a spațiilor comerciale mai sus menționate. Totodată, persoanele interesate pot solicita clarificări până la data de 22 martie a.c, având, ulterior, ca termen limită de depunere a ofertelor, data de 30 martie a.c..

Mai mult, cei interesați au posibilitatea de a vizita spațiul comercial pentru care intenționează să se înscrie la licitație, solicitând acest lucru în scris, fie fizic, la registratura Sectorului 4 al Municipiului București din Bulevardul George Coșbuc nr. 6-16, fie prin email la adresa patrimoniu@ps4.ro, cu cel puțin trei zile înainte de data vizitei.

Construită de la zero de către Sectorul 4 al Municipiului București și autorizată ISU, Piața Norilor a devenit astfel cea mai modernă și mai sigură piață din Capitală. Noul complex agroalimentar găzduiește aproximativ 80 de tarabe pentru legume și fructe, ce vor fi disponibile către utilizare zilnică de către producători autohtoni și spații comerciale tip magazin menționate mai sus, spații de depozitare și camere frigorifice, lifturi pentru comercianți și pentru clienți, dar și scări rulante pentru a spori accesibilitatea întregii clădiri.

Pentru a utiliza una dintre tarabele din piață, producătorii de legume și fructe se pot adresa în scris Direcției Administrarea Piețelor Sector 4, de unde vor primi toate informațiile referitoare la procedura de urmat pentru a-și putea comercializa produsele in condiții de maximă siguranță alimentară.

Toate aceste facilități se regăsesc la etajul 1 al complexului agroalimentar, în timp ce la parter sunt disponibile 47 de locuri de parcare, printre care și două locuri de parcare dotate cu stații de încărcare pentru mașinile electrice.