Unde vor fi montate instalațiile de iluminat festiv în Sectorul 4

1379

Șapte bulevarde și patru intersecții importante din Sectorul 4 al Capitalei vor fi iluminate festiv de către Primăria Sectorului 4 cu decorațiuni specifice Sărbătorilor de iarnă. Potrivit Primarului Sectorului 4, Daniel Băluță peste 1.200 de figurine tridimensionale, perdele luminoase și ghirlande vor fi montate în Sectorul 4, în aceste zile.

Pe principalele bulevarde din Sectorul 4 a început deja montarea instalațiilor de iluminat, astfel încât, de Ziua Națională a României, când se sărbătoresc 100 de ani de la Marea Unire, toate acestea să fie funcționale.

Citește și: Taxa de salubrizare rămâne la nivelul de 5,03 ron în 2019! Copiii de până la 7 ani nu mai plătesc!

“În acest an vor fi iluminate festiv șapte artere principale din sector. Este vorba despre Șos. Olteniței, Bulevardele Brâncoveanu, Berceni, Tineretului, Alexandru Obregia, Gheorghe Șincai și Calea Văcărești. De asemenea, vor fi montate decorațiuni speciale în câteva din cele mai importante intersecții din Sectorul 4: Big Berceni, Fântâna Florilor, Tineretului-Văcărești și Apărătorii Patriei. Ne-am fi dorit să avem astfel de instalații în tot sectorul, dar am preferat să cheltuim mai puțin pe iluminatul de Sărbători, pentru că avem nenumărate investiții în derulare, care necesită resurse financiare importante”, a declarat Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță.

Conform planului de investiții agreat de Primărie și de Luxten, societatea care se va ocupa de iluminatul de sărbători din acest an, va monta peste 1.200 de figurine tridimensionale de diferite forme, perdele luminoase, medalioane și ghirlande specifice sărbătorilor.

Toate instalațiile de iluminat vor fi funcționale începând din 1 Decembrie 2018.