Trei fotbaliști importanți ai FCSB au făcut cadouri micuților internați la Spitalul Marie Curie

754

Suntem intrați în Săptămâna Mare, săptămâna în care gesturile de omenie le fac, cu adevărat, oamenii, în adevăratul sens al cuvîntului! Este și cazul jucătorilor de la FCSB care au vizitat azi, 11 aprilie, Secția de Dializă de la Spitalul Marie Curie București.

Echipa de fotbal FCSB are sediul social înregistrat în sectorul 4 al Capitalei! Evident că și gesturile lor de caritate se îndreaptă, în special, către membrii comunității din care fac și ei parte.

Citește și: Imagini cu fundațiile noilor porți de gabarit de la Pasajul Unirii

Așa s-a întâmplat azi când, la invitația partenerilor de la Cetatea Voluntarilor Arad , trei dintre fotbaliștii de bază ai echipei – Risto Radunovic, Andrei Cordea și Octavian Popescu, însoțiți de ofițerul de presă al echipei, Cătălin Făiniși,  le-au făcut o frumoasă surpriză de Sărbători copiilor din secția de hemodializă a Spitalului Clinic de Urgență pentru copii Marie Sklodowska Curie, unitate sanitară situată tot în sectorul 4.

Cei trei jucători le-au oferit cadouri micuților fani, în cadrul unei acțiuni realizate în colaborare și cu Liceul Româno – Finlandez, precum și cu retailerii Cora Romania și Decathlon România!

„Ce bine că prietenii mei de la Cetatea Voluntarilor Arad au experiență și deschidere să facă acțiuni care chiar fac o diferența! Cu partenerii noștri de la Decathlon Militari și Cora România, am mers, împreună cu câțiva jucători de la FCSB (care m-au impresionat dincolo de cuvinte, cu inima lor mare, respectul și smerenie) la copiii dializați de la Marie Curie. Chiar cred că, pentru unii dintre ei, gândul că au invitație la meciul FCSB, va produce speranța vindecătoare. Asta în planul omenesc, evident.Eu știu că Dumnezeu ne aduce pe toți împreună pentru ceva mai mare decât noi,” a declarat Alina Dumitrache, Directoarea Liceului Româno – Finlandez, unul dintre inițiatorii acestei frumoase inițiative.

La finalul acțiunii de binefacere, clubul FCSB a ținut să mulțumească “tuturor celor implicați în această acțiune pentru modul extraordinar în care tratează cauzele umanitare în general”!

FOTO: www.facebook.com/FCSBOfficial