Strada Iuliu Hațieganu, transformată în bulevard cu patru benzi

4643

Lucrările la Strada Iuliu Hațieganu, care face legătura între Sectorul 4 și Sectorul 3 au fost finalizate în 60 de zile, iar artera de circulație a fost lărgită de la două la patru benzi.

Anunțul a fost făcut de către Robert Negoiță, primarul sectorului 3. Lucrarea a presupus realizarea a 18.900 mp de cale rutieră, construirea de trotuare cu pavaj, dar și spațiul verde adiacent, ce va fi amenajat în perioada următoare.

Citește și: De ce să investești într-un apartament din Sectorul 4?

„De la zero în 60 de zile: Bulevardul Iuliu Hațieganu. Înainte, aici fusese o stradă pe care se pierdeau zeci de minute în blocaje și care producea aglomerație și în zonele învecinate. O singură bandă pe sens și coloane întregi de mașini. Acum, discutăm de un bulevard cu două benzi pe sens, aliniamente laterale și centrale pe care amenajăm spații verzi, zonă pietonală. Și, foarte important, am lucrat aici fără a opri deloc circulația, fiindcă am construit o bretea care a preluat traficul rutier până am finalizat bulevardul”, a transmis edilul Sectorului 3, Robert Negoiță, pe pagina sa de facebook.

Costul total al lucrării a fost de 8.836.400,39 lei, bani din bugetul local.