Situație inedită în Sectorul 4: Candidatul USR la funcția de primar își atribuie realizările actualului edil Daniel Băluță

3260

O mai știți pe aia cu greaua moștenire? Expresia aia mult folosită de toate administrațiile care s-au succedat de la revoluție încoace și de toți zidarii și instalatorii pe care i-ați chemat să vă repare ceva prin casă.

Ei bine, se pare că nu mai este la modă, cel puțin în Sectorul 4. Pentru că la vremuri noi se cer abordări noi. Iată că asta încearcă și candidatul USR la Primăria Sectorului 4.

Deși se află în opoziție și în ultimii trei ani nu au făcut altceva decât să se opună și să încerce să blocheze toate proiectele pe care Daniel Băluță le-a propus, și în mare parte le-a și implementat, USR-iștii, prin candidatul la alegerile locale din iunie anul viitor, se mândresc cu realizările actualului primar.

Nu doar că se mândresc cu ele, ci mai degrabă și le asumă de-a dreptul. În ultimele săptămâni, aspirantul la funcția de primar al sectorului 4 încearcă să își facă reclamă pe spatele actualului edil Daniel Băluță.

Citește și: Gabriela Firea a modificat proiectul „Oxigen”: Toate maşinile sub Euro 5 vor plăti vinieta de Bucureşti / Care sunt noile tarife | DOCUMENT

Acesta postează filmulețe pe pagina sa de Facebook cu proiecte finalizate din sector la care nu doar că nu a avut niciun merit, dar la care atât el, cât și partidul pe care-l reprezintă s-au opus.

Se pare că din poziția de consilier poți face minuni la o primărie de sector și se pot rezolva o sumedenie de probleme cum ar fi: amenajări de piețe (Piața Progresul), amenajări peisagistice (vopsirea stâlpilor de la Podul Văcărești), implementarea stațiilor de încărcare a mașinilor electrice (singurele din București).

Având în vedere că Piața Sudului e în construcție, ne așteptăm să-l vedem cât de curând pe candidatul USR cu canciocul în mână și casca pe cap mimând de pe trotuarul de vizavi că și această lucrare este ridicată cu sudoarea frunții lui, sau să se filmeze când îi dă un autograf Nadiei Comăneci, cum vedem că se poartă pe la liderii USR.