Sectorul 4 este, din nou, pe locul 1 în București, la examenul de Bacalaureat!

881

Și anul acesta, copiii din sectorul 4 au demonstrat încă o dată că sunt cei mai buni, clasându-se pe primul loc la examenul de Bacalaureat, în Capitală și pe locul doi în țară.

Informația a fost dată de Daniel Băluță, primarul sectorului 4, într-o postare pe contul de facebook. “Dintotdeauna i-am susținut pe copii, iar investițiile masive de peste 300 de milioane de lei în infrastructura școlară (grădinițe și școli consolidate, modernizate și autorizate ISU, bazin de înot, săli de sport și săli de clasă moderne având toate dotările necesare etc.) le-au asigurat acestora un mediu sănătos și sigur pentru studiu, iar rezultatele sunt cele pe care le vedem astăzi. Copiilor noștri le voi fi alături în continuare și sunt convins că banii accesați prin PNRR vor schimba și mai mult lucrurile în bine, pentru că Educația este cea mai importantă investiție pentru viitorul lor și al nostru, al tuturor.
Copii și dragi profesori, vă felicit din tot sufletul! Sunteți excepționali ca întotdeauna și aveți tot respectul și admirația mea! Felicitări și părinților pentru interesul și efortul de a-și motiva și susține copiii pe drumul lor”, menționează edilul în mesajul său, despre rezultatele la primul Bacalaureat desfășurat după terminarea pandemiei de Covid 19!