Reabilitarea termică în Sectorul 4. Primarul publică primele cifre pe 2018

3862
Reabilitare termica sectorul 4

Dacă blocul în care locuiți n-a fost încă reabilitat termic, este bine să știți că veștile venite de la primărie sunt îmbucurătoare.

Primarul sectorului 4, Daniel Băluță, scrie pe pagina sa de Facebook despre faptul că autoritatea locală ar avea în lucru proiectele a nu mai puțin 366 de blocuri.

Printre blocurile pentru care primăria are deja dosarele întocmite se numără, potrivit edilului, și 74 de imobile care au deja schelele montate. „M-ați întrebat de multe ori dacă un bloc sau altul va fi reabilitat termic. Răspunsul e clar: DA, reabilităm multe imobile de locuințe din sectorul 4. Imaginile de mai jos vă vor arăta doar o parte a miilor de documente (da, camioane întregi de acte!!!), pe care colegii mei și asociațiile de proprietari le întocmesc pentru acest program de reabilitare a blocurilor, documente în lipsa căror nu putem pune schelă nici măcar pe un singur imobil. Această muncă, despre care puțini sunt interesați să vorbească, se traduce simplu: la nivelul sectorului 4 avem acum 74 de blocuri în execuție, dosarele altor 92 de imobile sunt pregătite pentru a intra în analiză în vederea finanțării din fonduri europene, iar un lot mult mai generos, de peste 200 de blocuri, le avem în diverse stadii de elaborare a documentațiilor tehnice”, scrie Daniel Băluță pe pagina lui de Facebook.

Citește și: Bugetul pe 2018 al Sectorului 4, în creştere cu 15% faţă de anul trecut. Cum vor fi cheltuiţi banii?