Primăria Sectorului 4 reface apartamentele afectate de explozia de pe Șoseaua Berceni

773

Primăria Sectorului 4 este alături de oamenii afectați de explozia ce a avut loc duminică într-un bloc de pe Șoseaua Berceni. În urma deflagrației, o persoană a fost rănită, iar alte 40 au fost evacuate. Conform unui comunicat al administrației locale, apartamente distruse vor fi refăcute din banii primăriei. 

La fața locului au fost prezenți atât reprezentanți ai Direcției Generale de Poliție Locală Sector 4, cât și ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4, care au luat toate măsurile ce se impun în vederea punerii în siguranță atât a persoanelor evacuate, cât și a celorlalți locatari rămași bloc.

CITEȘTE ȘI: 44 de staţii de încărcare electrice vor fi montate în Sectorul 4 cu bani de la Agenţia Fondului de Mediu

Reprezentanții companiei de gaze au dat asigurări că totul este în regulă și că nu mai sunt probleme, fapt pentru care oamenii s-au întors rapid în casele lor.

„Potrivit ultimelor verificări, șase apartamente au fost afectate în urma deflagrației, iar Primăria Sectorului 4 va oferi sprijin material pentru refacerea locuințelor în regim de urgență. Totodată, Sectorul 4 al Municipiului București va solicita o expertiză de specialitate pentru a stabili cu exactitate dacă structura de rezistență a blocului a fost sau nu afectată, iar în urma rezultatelor vor putea fi luate și alte măsuri. Reamintim faptul că în Sectorul 4, nimeni nu este lăsat în urmă și că fiecare familie afectată de deflagrația din imobilul de pe Șoseaua Berceni va fi ajutată”, se arată în comunicatul citat.