Primăria Capitalei va demara un program propriu de reabilitare termică a blocurilor. Primăria va suporta 80% din costuri

1647
Cartier din Bucuresti

Potrivit primarului general, Gabriela Firea, până în prezent au făcut solicitări de înscriere în acest program 200 blocuri din sectorul 3, 150 de blocuri din Sectorul 4 şi aproximativ 200 de blocuri din sectorul 6.

Am realizat mai multe studii şi m-am întâlnit cu mai mulţi cetăţeni care s-au plâns că reabilitarea termică merge foarte greu în unele sectoare. Primăria se va implica şi va suporta 80 la sută din costuri, restul fiind acoperit de asociaţiile de locatari”, a declarat primarul Capitalei Gabriela Firea în timpul şedinţei CGMB de miercuri.

Citește și: Reabilitarea termică în Sectorul 4. Primarul publică primele cifre pe 2018

Primăria Capitalei va demara un program de reabilitare termică, separat de proiectele din prezent de la sectoarele Bucureştiului, potrivit unui proiect aprobat, miercuri, de Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

Potrivit proiectului de reabilitare termică votat, miercuri, de CGMB, Primăria Capitalei va suporta 80% din costurile lucrărilor, iar asociaţiile de proprietari vor acoperi diferenţa de 20%.