Premiul Capital „Excelență în Management”. Daniel Băluță: „Vom continua proiectul de extindere a magistralei M2”

695

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, vine cu o veste importantă pentru locuitorii Capitalei. Ca o premiera pentru București, acesta anunță finalizarea procedurilor de proiectare a primelor faze de lucru pentru „proiectul gigant” de înlocuire totală a planșeului Unirii. Se dă startul unui proiect ce vizează bucata uriașă de beton care acoperă acum Piața Unirii.

De asemenea, un proiect important, deja finalizat de către Primăria Sectorului 4, este Stația de Metrou inaugurată în anul 2023 „Tudor Arghezi”. Pentru acest ultim proiect, Daniel Băluță a primit din partea Revistei Capital „Premiul pentru prima stație de metrou construită de o autoritate locală”.

Citește și: Acțiuni de deratizare pe terenurile aferente blocurilor din sectoarele Capitalei pentru combaterea șobolanilor și a căpușelor

„Suntem onorați să primim acest premiu în numele întregii echipe de la Sectorul 4. Este îmbucurător pentru noi că proiectele noastre sunt vizibile și apreciate. Pot spune că nu ne vom opri aici. Avem în continuare proiecte de infrastructură, proiecte mari de care Bucureștiul are nevoie. Țin cu bucurie să anunț că în Sectorul 4 lucrăm pentru extinderea magistralei de metrou M2 cu încă trei stații în comuna Berceni. Mulțumesc tuturor partenerilor noștri, fără ei nu am putea realiza toate aceste proiecte”, a spus Andrei Trocan, City Manager la Sectorul 4, pe scena Premiilor Capital.

În cadrul unui interviu pentru Revista Capital, Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, a spus despre stația de metrou „Tudor Arghezi” că: „Este prima și singura construită vreodată de către o autoritate locală, pentru că, înainte de acesta, primăriilor nu le permitea legea sa acceseze banii pentru astfel de proiecte. Noi am reușit nu doar să schimbăm legislația, ci să și construim această stație, folosind peste 50 de milioane de euro bani nerambursabili”.

Gala Capital „Excelență în Management”

Managerii de succes ai României au fost premiați de către Revista Capital în cadrul Galei Capital Excelență în Management, ediția 2024. Evenimentul s-a desfășurat în ziua de marți, 23 aprilie, de la ora 19:00 la ONE Club București. Prezente au fost personalități din mediul de business, antreprenoriat, politic, cultural, medical, social, sportiv și mass-media.

Gala Capital Excelența în Management se numără printre evenimentele de tradiție organizate în fiecare an de revista Capital. Încă din 2015, revista Capital premiază în cadrul acestui eveniment performanțele managerilor din companii de renume ce activează pe piața din România, indiferent din industria din care fac parte sau de departamentul pe care îl conduc.