Invitație la igienizarea Deltei Văcărești

812

Administrația Parcului Natural Văcărești anunță că pe 13 aprilie se va desfășura o amplă acțiune, pentru o cauză nobilă: ecologizarea Parcului Natural Văcărești.

”Este momentul să acționăm și să ne asigurăm că acest refugiu natural rămâne un loc curat și primitor pentru toți vizitatorii și locuitorii săi nevorbitori”, au anunțat oficialii administrației.
Primăvara este în toi, dar cu ea vine și o provocare: multe deșeuri rămân ascunse prin vegetația densă. Cei de la Parcul Natural Văcărești invită cetățenii să profite de această perioadă ”înainte ca frunzișul să ascundă ceea ce nu vrem să vedem”.
Participanții la acțiune vor primi tot ce este necesar pentru ecologizare: mănuși, clești, dezinfectanți, apă și, surpriză, brioșe pentru a ține lumea energizată.
Startul este prevăzut pentru data de 13 aprilie, ora 9:00 și se va încheia la ora 12:00. ”Ești gata să fii eroul naturii alături de noi? Această acțiune nu este doar pentru binele parcului, ci este un gest de iubire față de comunitatea noastră și mediul înconjurător”, este invitația făcută pe pagina de facebook de către Administrația Parcului Natural Văcărești la evenimentul de ecologizare, intitulat ”Împreună pentru Parcul Natural Văcărești”!