În Sectorul 4, pe strada Emil Racoviță s-a deschis al 22-lea magazin al rețelei Kaufland din Capitală

2208

Retailerul Kaufland a investit într-un nou magazin, de peste 6.000 metri pătrați, pe care l-a deschis în sectorul 4 al Bucureștiului. Acesta are acoperiș verde și este al 22-lea magazin al rețelei Kaufland din Capitală și al 171-lea la nivel național.

Noul Kaufland este situat pe Str. Emil Racoviță nr. 3-5, din sector 4 și este construit pe o suprafață totală de peste 6.000 m2, dintre care 3.850 m2  sunt destinați spațiului interior de vânzare.

Citește și: Încep procedurile de expropriere pentru construirea pe Metalurgiei a unei școli, o grădiniță și o creșă

Clădirea dispune de un spațiu verde de 2.200 mpe acoperiș, amenajat peisagistic cu butași de sedum, plante graminee, perene și arbuști mici și medii. Zona este prevăzută cu un sistem de irigare, ce va asigura umiditatea optimă pentru plante.

Kaufland Emil Racoviță include o vitrină asistată pentru produse proaspete – cu o lungime de 24 de metri, raion de pește proaspăt, raion extins de legume-fructe, brutărie, produse congelate, produse lactate, alimente de bază, dulciuri, drogherie, băuturi și produse nealimentare.

Magazinul este prevăzut cu 17 case de marcat, dintre care 6 express, de tip self check-out și 11 standard.

Pentru a încuraja comportamentele ecologice în rândul clienților, noul magazin Kaufland din București integrează și sisteme de colectare selectivă, precum:

  • În parcarea magazinului, clienții vor găsi un automat de reciclare dublu, de tip self-service, unde pot recicla ambalaje în schimbul voucherelor de extra-reducere. Pot colecta aici trei tipuri de ambalaje: PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru).
  • În zona de la intrare, în spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, clienții pot depune pentru reciclare ambalaje ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor fi recompensați pe loc cu vouchere de 35% reducere la cumpărarea altor produse noi, din oferta lunară. Clienții pot depune sticle goale din plastic de șampon, balsam, gel de duș, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid, dar și recipiente goale de produse de curățenie, precum detergenți de haine sau de vase, soluții de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor. Voucherele se ridică de la Biroul de Informații din magazin.

Locația are o parcare cu o capacitate totală de peste 280 de locuri, dintre care 12 locuri sunt pentru persoane cu dizabilități și 9 locuri sunt pentru părinți. De asemenea, clienții au la dispoziție stații de încărcare pentru mașinile electrice și rastele pentru biciclete.