Gabriela Firea i-a dat un salariu colosal handbalistei Cristina Neagu – 22.000 de euro net pe lună!

808
FIrea-Neagu Sectorul 4 News

Pe 20 februarie 2017, Gabriela Firea anunța public transferul Cristinei Neagu, cea mai bună handbalistă din lume, la CSM București, clubul bugetar al Capitalei României. Sportivii legitimați la CSM București sunt plătiți din bani publici.

 

Evident, primarul Bucureștiului nu a făcut public salariul pe care îl încasează Cristina Neagu la CSM București, din bani publici. Gazeta Sporturilor a intrat în posesia ”fluturașului” de salariu al Cristinei Neagu, furnizat de surse din Primăria Capitalei, și l-a publicat.

Cristina Neagu, în meciul cu Rostov de la București FOTO Cristi Preda / Gazeta Sporturilor

Astfel, contractul dintre CSM București și Cristina Neagu poartă numărul 231, din 13 februarie 2017. Înțelegerea este încheiată pe Persoană Fizică Independentă.

Pe 25 ianuarie 2018, Primăria i-a plătit Cristinei Neagu 120.962 de lei, ceea ce înseamnă un salariu net de 101.649 lei (22.000 de euro lunar), evidențiat și el pe “fluturașul” aflat în posesia GSP.

Citește și: Primarul General, Gabriela Firea: Bucureștiul va avea 400 de autobuze moderne, la standarde europene

După Cristina Neagu, CSM a mai transferat acum una dintre cele mai scumpe handbaliste ale momentului, Andrea Lekici, căpitanul ”naționalei” de handbal feminin a Serbiei.

Cu un salariu lunar net de 22.000 de euro, Cristina Neagu, 29 de ani, este cel mai bine plătit bugetar din România.

Salariul de la Primărie e și cel mai mare din handbalul feminin mondial

În privința lumii sportului, Primăria Bucureștiului îi oferă Cristinei Neagu cel mai mare salariu din handbalul feminin mondial.Iată cum arată topul momentului în handbalul feminin mondial.

Președintele României, Klaus Iohannis, are un salariu de 3.000 de euro pe lună.

Citește mai multe pe tolo.ro!