Două tramvaie s-au ciocnit pe Șoseaua Giurgiului din București. Trei pasageri au fost răniți

911

Două tramvaie s-au ciocnit, vineri seara, pe Șoseaua Giurgiului din București. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție și ale SMURD.

Incidentul s-a petrecut vineri, 30 septembrie, în jurul orei 18:25, în stația Cimitirul Evreiesc. Au fost răniți câțiva pasageri care se aflau în cele două tramvaie care s-au ciocnit pe Șoseaua Giurgiului.

Citește și: ANPC propune închiderea locurilor de joacă din parcurile Carol și Tineretului

La fața locului au ajuns de urgență echipaje de poliție, dar și echipaje SMURD pentru a acorda primul ajutor, un echipaj de terapie intensivă mobilă, moto SMURD, o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și Grupul special de Salvatori.

„Liniile 7, 19 și 25 – blocate pe Șos. Giurgiului, în stația Cimitirul Evreiesc, pe sensul spre Șura Mare. Cauza: eveniment de circulație”, a fost anunțul făcut de STB Călători pe Twitter.

Cele două tramvaie se aflau pe același sens de deplasare. Trei persoane au fost rănite: două victime de sex feminin au fost transporatate la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni, iar a treia victimă, de sex masculin, a refuzat să fie transportat la spital.

Ore în șir, circulația tramvaielor a rămas blocată pentru efectuarea de măsurători la fața locului. O comisie din cadrul STB SA va analiza accidentul în urma căruia un tramvai din linia 19 a fost lovit în spate de un tramvai din linia 7. „În cadrul Societăţii de Transport Bucureşti STB SA, s-a declanşat o comisie care va analiza evenimentul iar pe baza rezultatelor se vor lua măsurile care se impun conform Regulamentului Intern STB şi legislaţiei în vigoare”, a precizat compania.