Date oficiale: Festivalul “Zilele Sectorului 4” un succes

1325

Primăria Sectorului 4 a publicat cifrele oficiale cu rata de participare la a doua ediție a Festivalului „Zilele Sectorului 4”

În cele ce urmează regăsiți comunicarul de presă.

Peste 60.000 de bucureșteni au participat la a doua ediție a Festivalului „Zilele Sectorului 4”

Parcul Lumea Copiilor a fost, în ultimele 3 zile, gazdă pentru peste 60.000 de bucureșteni. Copii, părinți și bunici, cu toții au fost parte a Festivalului „Zilele Sectorului 4”, organizat de Primăria Sectorului 4, prin Centrul European Cultural și de Tineret pentru UNESCO „NICOLAE BALCESCU”.

Aflat la a doua ediție, festivalul a debutat vineri, 1 iunie, de Ziua Copilului. Vedetele zilei au fost în mod evident copiii, care au avut alături zeci de animatori ce au dat viață celor mai îndrăgite personaje-eroi ale copilăriei. Aceștia au avut misiunea de a introduce micuții în lumea magică a poveștilor și de a-i provoca să deslușească mistere nemaivăzute. În paralel cu atmosfera de basm în care au fost angrenați copiii, părinții și bunicii au avut posibilitatea să guste preparate tradiționale românești, pregătite special pentru acest eveniment. Spre seară, centrul atenției s-a mutat la scena montată în zona tirolianei din Parcul Lumea Copiilor. Aici, au susținut recitaluri artiști precum Amna, Mirabela Dauer, Jo, Corina sau Connect-R. Seara s-a încheiat cu un super-concert al îndrăgitei formații Carla’s Dream.

Citește și: Programul complet al concertelor festivalului ZILELE SECTORULUI 4

Povestea zilelor sectorului 4 a continuat și sâmbătă, 2 iunie, cu un maraton de concerte dedicate adolescenților. Pentru aceștia, au fost pregătite momente artistice deosebite, susținute de Cobzality, Nicole Cherry, Ioana Ignat, Lora și Fly Project. Alături de ei, au mai urcat pe scenă alte două nume grele ale muzicii românești: Monica Anghel și Holograf!

Ieri, în ultima zi a festivalului, buna dispoziție a zecilor de mii de bucureșteni aflați în parc alături de familiile lor și de prieteni n-a fost stricată nici de perioadele zilei în care căldura a devenit insuportabilă, nici spre seara, când ploaia a schimbat total atmosfera! Pentru aceștia, responsabili pentru momentele artistice au fost mai multe ansambluri de muzică populară, Nicoleta Oancea&Band, Corina Chiriac Fuego, Andreea Bălan și FreeStay! Seara s-a încheiat cu un minunat foc de artificii și cu un spectacol de excepție susținut de Delia!

Citește și: Primăria Bucureşti organizează în perioada 1-3 iunie evenimentul “Joaca de-a copilăria” în Parcul Tineretului

Festivalul „Zilele Sectorului 4” s-a dovedit a fi un prilej benefic pentru a petrece, în aer liber, momente unice alături de cei dragi, așa că vom pregăti mult mai multe suprize pentru ediția următoare.