Daruri pentru copii oferite de Protoieria Sectorului 4 a Capitalei

1352

În preajma Crăciunului, Protoieria Sector 4 din Capitală a organizat o acțiune social‑filantropică la Centrul de zi „Eu și prietenii mei” al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4 (DGASPC 4), prin care a adus bucurie în inimile a 50 de copii aflați în grija instituției.

Părintele protopop Ionuț Bărbulescu împreună cu membrii Cancelariei Protoieriei Sector 4, cu părintele Costin Neagu, gazda evenimentului, și personalul centrului au oferit darurile în Paraclisul DGASPC Sector 4.

Citește și: Peste 3 tone de petarde și artificii, confiscate de polițiștii Capitalei, din sectorul 4

Activitatea filantropică s‑a desfășurat prin Biroul de asistență socială al Protoieriei sector 4.

„Cei mici au fost întâmpinați cu daruri de Crăciun oferite cu dragoste de Protoieria Sector 4 Capitală. Această inițiativă nu doar că a adus bucurie în viețile copiilor, dar a consolidat și conexiunile comunitare, evidențiind importanța solidarității în timpul sărbătorilor. În concluzie, evenimentul a creat o ocazie deosebită de a împărtăși căldura sărbătorilor cu cei aflați în nevoie, prin colindele pline de inocență ale micuților și prin oferirea de daruri, construind astfel amintiri de neuitat într‑un spirit autentic de generozitate și solidaritate comunitară”, au transmis reprezentanții Protoieriei Sector 4.