Daniel Băluță despre o candidatură la Primăria Capitalei: ”Proiectele începute la Sectorul 4 mă obligă să-mi continui activitatea aici”

3070

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță (PSD), a afirmat, joi, la evenimentul prin care s-a anunțat demararea lucrărilor pentru Maternitatea Sf. Ioan, că își dorește să continue proiectele începute la acel sector, după ce a fost întrebat dacă ar vrea să candideze la Primăria Capitalei.

Băluță a spus că are foarte multe proiecte începute în Sectorul 4 și că preferă să continue munca începută.

Citește și: Daniel Băluță: “Am semnat contractul de execuție al Maternității ”Sf. Ioan” și am dat ordinul de începere” / VIDEO

„M-am născut în Sectorul 4, la maternitatea spitalului Gh. Marinescu. Am început creșa, grădinița, școala generală, liceul le-am făcut pe toate în Sectorul 4, cu facultatea a trebuit să mergem în alt sector. (…) Legătura cu Sectorul 4 e una deosebită și faptul că suntem în derulare cu proiecte (…) mă obligă să-mi continui activitatea aici”, a afirmat Daniel Băluță în conferința de presă la care a participat alături de președintele PSD, Marcel Ciolacu, și de ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.

Răspunsul lui Daniel Băluță vine în contextul în care, în PSD se fac calcule pentru candidatul la Primăria Capitalei, iar el este unul dintre numele vehiculate. Iar Marcel Ciolacu a afirmat că Băluță a depășit așteptările celor care l-au votat, lăudând activitatea acestuia la șefia sectorului 4.

În privința altor posibili candidați din partea PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea a declarat: „Știu de dorința exprimată mai mult informal, dar negată oficial de dl Robert Negoiță, despre colegul Daniel Băluță nu știu să existe o asemenea dorință nici formal, nici informal. Pe domnul Streinu Cercel l-am măsurat într-un sondaj pentru primăria Sectorului 1. Ne-a mulțumit, dar ne-a spus că vrea să-și continue activitatea în senat”.