VIDEO – Daniel Baluță: De la 1 octombrie nu vom mai avea mașini de mare tonaj parcate pe bulevardele din sectorul 4 sau în parcările de resedință

3532

Este vorba despre TIR-uri, autocare, mașini de cărat mobilă, rulote și orice alte asemenea mașini, a explicat edilul, într-o sesiune live pe Facebook.

Decizia vine în urma rezultatelor unor sondaje online făcute de către administrația locală și care va fi pusă în aplicare printr-o hotărâre de consiliu, în viitorul apropiat. În același timp, primarul sectorului 4 a spus că primaria are nevoie de ajutorul cetățenilor din sector pentru a identifica locurile unde sunt parcate, de obicei, aceste mașini.

Cu alte cuvinte, dacă vedeți astfel de mașini care sunt parcate prin sector, puteți sesiza situația celor de la primărie.

Citește și: Anunț de ULTIMĂ ORĂ – De când începe RIDICAREA mașinilor parcate neregulamentar în București

Și totuși, unde vor putea fi parcate mașinile de mare tonaj?

Până în primavara anului viitor, spune Daniel Băluță, va fi construită o parcare specială pentru mașinile de mare tonaj și chiar și pentru rulote, parcare care va fi amenajată undeva la periferia sectorului, într-o locație care urmează să fie comunicată ulterior de către autoritați.