Consilierii USRPLUS blochează proiectele de dezvoltare ale Sectorului 4

1941

În ultimii patru ani, Sectorul 4 a cunoscut cea mai mare dezvoltare dintre toate sectoarele Bucureștiului, iar asta s-a văzut și în votul oamenilor. La alegerile din septembrie 2020 aceștia l-au reales pe Daniel Băluță ca primar, cu un procent de aproape 60%, simțind că el le reprezintă cel mai bine interesele.

Imediat după alegeri, consilierii locali USRPLUS au început un proces de blocare a tuturor investițiilor pe care Primăria Sectorului 4 fie le are în derulare, fie dorește să le demareze. Nu contează că au fost lărgite bulevarde de la două la patru benzi de circulație, că au fost construite piețe ultramoderne, că au fost create peste 15.000 de locuri de parcare sau că s-au consolidat și anvelopat școli, grădinițe și blocuri de locuințe, că s-a construit un spital, o unitate de primiri urgențe, că se lucrează deja la prima stație de metrou realizată vreodată de o administrație locală.

Citește și: Pentru că nu a ieșit primar cine au vrut ei, USR și PLUS vor să blocheze pasarela lui Băluță de la Tineretului, desi în campanie, și ei promiteau același lucru!

Țelul USRPLUS pare a fi unul singur. Și acela ca Daniel Băluță să fie oprit, așa încât la următoarele alegeri oamenii să spună că primarul în funcție n-a mai făcut nimic.

Au eșuat în Consiliul Local unde nu au reușit să pună stop dezvoltării, așa că au apelat la colegii lor mai mari din Consiliul General al Municipiului București, care, la fel de dornici să-i pună frână lui Băluță, n-au găsit altceva de făcut decât să ceară ca bulevardele pe care acesta le-a modernizat să îi fie luate din administrare.

Evident că nu doresc aceste bulevarde pentru a le întreține și pentru a leînfrumuseța, știindu-se deja că Primăria Capitalei nu are bani pentru investiții în viitorul apropiat, dovadă fiind declarațiile publice ale primarului general, Nicușor Dan. Prin urmare, Sectorul 4 riscă să ajungă iarăși în beznă din cauza unor ambiții pur politice ale consilierilor USRPLUS.