Calvarul RADET nu se mai sfârșește! Fără apă și căldură zile întregi

3049
radet

RADET, instituție subordonată Primăriei Capitalei, ne ține nesplălați zile întregi. Să zicem mersi că nu mai este iarnă că nici până acum nu scoteam frigul din oase.

Fie iarnă, primăvară sau vară, Regia Autonomă de Distribuție a Energiei Termice (RADET), principalul furnizor de apă caldă și încălzire în sistem de centralizat din Capitală, aflată în insolvență, are obiceiul prost să oprească apa caldă sau căldură când ne este lumea mai dragă.

De câteva zile încoace, bucureștenii se vaită că nu au apă caldă, iar răspunsul reprezentanților RADET îi lasă „rece” pe oameni: „o avarie”.

Cirește și: Bugetul Primăriei Capitalei. Planurile administraţiei cu pasajele rutiere şi pietonale în 2018, dar şi cu transportul în comun, MARILE probleme ale Bucureştiului

Avalanșe de mesaje curg pe rețelele de socializare prin care oamenii cer sprijinul autorităților, chiar și pe pagina de Facebook a primarului de la sectorul 4, Daniel Băluță, pentru a-i sprijini „în lupta” împotriva celor care ar trebui să le ofere aceste servicii pentru care plătesc taxe și impozite cu vârf și îndesat.

Jurnaliștii de la sectorul4news.ro au încercat să afle care sunt străzile din sectorul 4 pe care sunt în acest moment avarii.

AICI veți putea viziona lista unde se desfășoară lucrări.