Bani de la Guvern pentru proiectele de investiții ale sectorului 4

1455

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a avut ieri, 11 iunie 2019, la Palatul Victoria, o întâlnire de lucru cu prim-ministrul României, doamna Viorica Dăncilă și cu ministrul Finanțelor, domnul Eugen Teodorovici.

Discuțiile au fost aplicate, axate pe identificarea soluțiilor pentru susținerea financiară a proiectelor majore de investiții ale Sectorului 4, iar la finalul acestora, atât doamna Viorica Dăncilă, cât și domnul Eugen Teodorovici, și-au reafirmat susținerea Sectorului 4 și implicit a tuturor investițiilor ce vizează dezvoltarea normală a zonei de sud a Bucureștiului.

Citește și: Firea zice ca Bucurestiul e in faliment, Clujul anunta ca are cel mai mare buget

Sunt bucuros să anunț că toate proiectele de investiții ale Sectorului 4 vor fi sprjinite financiar de Guvernul României, prin Ministerul Finanțelor Publice. Pentru acest lucru, le mulțumesc public, în numele locuitorilor Sectorului 4, doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă și domnului ministru Eugen Teodorovici, care demonstrează, o dată în plus, că acordă o atenție deosebită și directă comunității noastre. Discutăm despre proiecte vitale pentru reducerea decalajului evident de dezvoltare a zonei de sud față de zona de nord a Bucureștiului. În aceste condiții, sprijinul guvernamental ne va permite să accelerăm proiectele în urma cărora Sectorul 4 nu va mai rămâne în urmă în privința dezvoltării”, declară Daniel Băluță, primarul Sectorului 4.