ADP Sector 4 face angajări, se caută peste 100 de muncitori

4001
ADP S4 Sectorul 4 News

Șantierele se deschid la tot pasul și numai cine nu vrea să muncească nu-și poate găsi o ocupație. Cel puțin în sectorul 4, pe lângă job-urile disponibile la privat, peste 100 de astfel de posturi sunt puse la bătaie de administrația locală.

Societatea care caută muncitori este S.C. ADP4 S.A, deținută în totalitate de Consiliul Local Sector 4. Firma care în principiu se ocupă de salubrizare și de întreținerea spațiilor verzi, vrea să angajeze oameni ce vor lucra atât la înfrumusețarea sectorului, cât și în proiectele privind amenajarea de parcări anunțate încă de anul trecut de primarul Daniel Băluță. Oferta de locuri de muncă este una variată. Astfel, potrivit directorului general al ADP Sector 4, Marian Goleac, societatea are nevoie de muncitori necalificați, dar și calificați în meserii precum: electricieni, floricultori, lăcătuși mecanici, sudori, strungari, instalatori, fierari-betoniști, zidari-pietrari, tâmplari, alpiniști utilitari, fasonatori arbori și fasonatori mecanici.

Citește și: A reînceput toaletarea arborilor în sectorul 4

„Avem tot timpul locuri de muncă! Este de ajuns ca doritorii să vină și să ne lase CV-uri. Toți cei care îndeplinesc condițiile legale sunt angajați. De data aceasta, avem disponibile peste 100 de posturi, atât pentru muncitori necalificați, cât și pentru cei cu meserii specifice construcțiilor”, spune Marian Goleac, directorul general al S.C. ADP4 S.A.